Je bekijkt nu Breidagen; Natuurlijk ook heel leuk voor haaksters

Breidagen; Natuurlijk ook heel leuk voor haaksters

  • Berichtcategorie:blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:4 minuten gelezen

Op vrijdag en zaterdag aanstaande (14 en 15 oktober 2022) wordt alweer voor de 8ste keer de Nederlandse Breidagen gehouden in de Ijsselhallen in Zwolle. Er zijn meer dan 70 standhouders met verschillende garens, boeken en workshops aanwezig die allemaal in het teken staan van breien en haken.

Wol, wol en nog eens wol

Het leuke van de breidagen is dat er vooral veel bijzondere (web)winkels te vinden zijn. Je kunt 2 dagen lang inspiratie opdoen bij winkels uit Belgie, Spanje, Duitsland en zelfs Letland. Naast de ‘standaard’ bolletjes katoen vind je hier ook prachtige handgeverfde wol, duurzame wol, haak- en breipatronen, naalden en accessoires. Wil jij weten of jouw favoriete wolwinkel aanwezig is? Bekijk dan hier een overzicht van standhouders.

Workshops

Er zijn ook veel workshops/masterclasses die worden gegeven. Zo kun je je inschrijven voor een workshop brioche breien. Of je kunt leren hoe je een Mochila tas kunt haken tijdens de workshop van Sandra Moek.

Meer informatie en hoe je je kunt aanmelden: https://breidag.nl/workshops/sandra-moek-mochila-haken-2/

Meet & Greet en boekpresentatie met Alexa Boonstra (@amilishly)!

Amilishly heet in het dagelijks leven Alexa Boonstra. Ze is ontwerpster van amigurumi en andere brei- en haakpatronen. Het boek ‘Lace: Kantbreien voor beginners‘ is het eerste breiboek van Alexa. In dit derde boek van haar hand, vind je 10 uitgebreide en prachtige kantpatronen, begeleid door mooi vormgegeven breischema’s en beeldige foto’s. Alexa legt je in dit boek de basisprincipes van het kantbreien uitvoerig uit.

Op de Brei- en Haakdagen kun je Alexa in levende lijve ontmoeten. Je vindt Alexa op vrijdag 14 oktober van 11:00-15:00 uur op de stand van Boekhandel Buitelaar! Ze staat hier voor je klaar om haar boeken voor je te signeren en ook heeft ze de samples uit haar nieuwe boek (Lace, kantbreien voor beginners) bij zich, zodat die in het echt te bekijken zijn.

Haken met Tante Setje #Wintertijd

Of ga naar de Meet & Greet met Lisette Eikelboom! Voor Tante Setje, is de wintertijd de gezelligste tijd van het jaar. Niet alleen geniet zij ervan om voor deze koude periode knusse haaksels zoals wanten, sjaals en mutsen te maken. Ook tovert zij haar huis elk jaar weer om tot een waar kerstparadijs! Wil jij het boek Haken met Tante Setje Wintertijd online bestellen? Dat kan hier!

Lisette is op beide dagen (dus 14 én 15 oktober) tussen 11:00 en 13:00 uur aanwezig bij Boekhandel Buitelaar!

Bestel je toegangskaartje voor de breidagen online met € 1,00 korting!

In plaats van € 11,00 aan de kassa, betaal je nu € 10,00 voor je toegangskaart. Bij de kassa tijdens de beurs kun je ook gewoon je kaartje kopen, contant en pinnen. https://breidag.nl/tickets/

De volgende editie van de Brei- en Haakdagen is op 13 & 14 oktober 2023 in Zwolle.

Geef een reactie