GRATIS haakpatroon voor deze schattige hartjes

Ik vond dit leuke én gratis haakpatroon van gehaakte hartjes. De maand februari staat bol van liefde, hartjes, roze en rood. Het is niet voor niets dé maand van de liefde. Of je het nu commercieel gedoe vindt of niet, het is altijd fijn om wat liefde rond te strooien, toch?

Het is superleuk om wat hartjes te haken. Ze komen ook altijd van pas. Aan een sleutelhanger, op een stokje in een bos bloemen of bij een cadeautje. Wie wordt hier nu niet blij van. Ze zijn snel klaar en je maakt ze van een restje garen.

Of je de hartjes nu maakt in roze, rood, groen of blauw garen deze schattige kleine hartjes voor jezelf of geen ze aan iemand anders die wat liefde kan gebruiken. Als je ze maakt van verloopgaren is het resultaat een leuke verrassing.

Ook enthousiast geworden van deze leuke hartjes en wil je ze zelf maken? Klik hier voor de gratis tutorial. Wel in het engels, maar echt niet zo moeilijk om te volgen.


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “GRATIS haakpatroon voor deze schattige hartjes”

  1. […] die mij kent weet dat ik dan gewoon een teckel zal haken. Maar ook hartjes zijn met dit gratis haakpatroon leuk en makkelijk om te […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *