gratis haakpatronen voor Pasen

Gratis haakpatronen voor Pasen

Het duurt nog even voordat het Pasen is. Zodra de kerst voorbij is en de kerstversiering opgeruimd hebben we zin in voorjaar! Voor mij staat Pasen ook voor voorjaar. Heerlijk frisse kleuren, de zon door de ramen én paasversiering in huis. Daarom heb ik voor jou de leukste gratis haakpatronen voor Pasen op een rijtje gezet.

Vorig jaar schreef ik al een blog met de leukste gehaakte paasversiering. Van schattige kipjes tot leuke paashangers voor in de paastak; er kwamen allerlei leuke gratis haakpatronen voor Pasen voorbij.

Natuurlijk heb ik ook dit jaar mijn best gedaan om leuke gratis haakpatronen voor Pasen voor jou te vinden. Ik hoop dat jij deze net zo leuk vindt!

Schaapje paasei

Lammetjes, kuiketjes én paaseieren horen gewoon bij Pasen. Daarom moet je dit schaapje in de vorm van een paasei gewoon haken voor Pasen! Het bijbehorende gratis haakpatroon is van Elisa’s Crochet. Het is wel geschreven in het Engels maar daar kom je vast en zeker uit als je de basis van het amigurumi haken kent! Anders kan dit vertaalschema jou vast helpen.

Heb jij helemaal de smaak te pakken dan heeft ze ook nog een gratis haakpatroon van een paashaas in de vorm van een paasei en een gratis haakpatroon van een kuiken in de vorm van een paasei op haar website staan. Erg leuk om ze alle drie te maken!

Paashaas ringen

Dit is nog eens een ander leuk doel voor houten bijtringen. Paashaasjes haken. Het gratis Nederlandse haakpatroon van deze Paashaasringen kun je vinden op de website van De Beste Blijmakers.

Wandhanger haken voor Pasen

Deze muurhanger is leuk om te maken voor Pasen! Het bijbehorende gratis haakpatroon vonden we op de site van Elisa’s Crochet, een van onze favoriete haakontwerpsters!

Schattig konijntje

Stuur jij wel eens een kaartje met Pasen of geef je wat lekkers weg? Dan is het natuurlijk heel leuk om je kaartje of cadeautje op te leuken met een klein gehaakt konijntje. En zeg nu zelf, dat kleine pom-pom staartje van dit konijntje is toch zo lief! Van dit konijn is zowel een uitgeschreven patroon als een videotutorial.

Het gratis Nederlandse haakpatroon van deze Konijn Applicatie vind je op Martine de Regt Crochetlife.

Eierdopjes haken

Bij een lekker paasontbijt horen toch eieren? Supergezellig voor op de paastafel deze Paashaas Eierdopjes.

De gratis Nederlandse video tutorial van deze Paashaas Eierdopjes kan je vinden op de website van Renske Creatief.

Kipje Kitty

Daar is ze weer hoor! Kipje Kitty blijft favoriet! Overigens de andere haakpatronen van Stip en Haak zijn ook gewoon heel erg leuk. Het gratis Nederlandse haakpatroon kun je downloaden op de website van Stip en Haak.

Welke gratis haakpatronen voor Pasen is jouw favoriet?

Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *