haaktijdschrift lezen

Haaktijdschriften; welke zijn de moeite waard

Even niet haken, maar wel lezen over haken. Welke haaktijdschriften zijn de moeite waard om te lezen?

Lezen van tijdschriften heeft veel voordelen. Zo is het lezen van tijdschriften heerlijk ontspannend. Even weg uit uw dagelijks leven. Het kan je helpen om stress te verminderen en te concentreren op iets anders dan de dagelijkse klusjes. Daarnaast krijg je inzicht in de nieuwste haaktrends. Je kunt in tijdschriften haaktips lezen en allerlei leuke haakpatronen vinden.

Helaas zijn er nog niet zoveel tijdschriften die zich alleen op haken richten. In de seventies waren er volop haaktijdschriften. Boordevol patronen voor beddenspreien, gordijntjes, mandala’s en kleedjes. Als je geluk hebt worden deze oude haaktijdschriften nog wel eens bij de kringloop, marktplaats of facebook te koop aangeboden.

Aan de haak

Aan de haak is een haaktijdschrift voor beginnende en gevorderde haak(st)ers. Het verschijnt 8x per jaar. In dit tijdschrift vind je haakpatronen voor kleding, projecten voor in huis en amigurumi’s. De haakpatronen worden stap voor stap uitgelegd. Daarnaast vind je er allerlei lezersverhalen en haaktips.

Wil jij ook lid worden van Aan de haak? Kijk dan hier voor de verschillende abonnementen.

Simply haken

Goed nieuws! Simply haken is weer terug.
Op veler verzoek heeft Burda besloten om de Simply haken op te nemen in hun assortiment.
Neem nu een jaarabonnement op de simply haken! Een jaar abonnement bestaat uit 6 nummers

Hobbyhandig

Houd je van meer dan alleen haken? Dan is hobbyhandig misschien wel een leuk tijdschrift voor jou. Hobbyhandig is het meest gelezen hobbytijdschrift. Dit tijdschrift verschijnt 6x per jaar en staat vol met allerlei creatieve hobby’s zoals kaarten maken, haken en breien.

Wil jij ook een abonnement op hobby handig?

Handwerken zonder grenzen

Handwerken zonder grenzen is het grootste handwerktijdschrift van Nederland. Het tijdschrift staat vol (inter)nationale handwerktechnieken met textiel. Zoals breien, haken, quilten en borduren. Je vindt er achtergrondartikelen, interviews met ontwerpers, maar ook mooie patronen. Handwerken zonder grenzen verschijnt 6x per jaar.

Ook een abonnement op Handwerken zonder grenzen?

Heb jij al een abonnement op een haaktijdschift?

Heb jij al een abonnement op een tijdschrift over haken? Waarom wel of juist niet?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *