Je bekijkt nu Haakverslaafd; mijn allereerste gehaakte knuffel

Haakverslaafd; mijn allereerste gehaakte knuffel

  • Berichtcategorie:blog
  • Bericht reacties:0 Reacties
  • Leestijd:1 minuten gelezen

Het is april 2012 als ik met zwangerschapsverlof ga. De babykamer is klaar, babywasjes ook vast al gedaan. En dan… wachten tot de kleine zich aandient. Het haken wordt steeds populairder en overal beginnen patroontje online te komen en ideetjes te borrelen.

Omdat ik altijd al wel creatief bezig ben had ik denk ik vast nog wel ergens een bolletje wol liggen en dat ene patroontje is best duidelijk omschreven. Ik denk dat ik het nog wel kan en dus begin ik gewoon maar wat te prutsen en te haken. Inmiddels heb ik een hele kast vol garens in allerlei kleuren en diktes en héél véél patronen!

Nu, bijna 10 jaar later zijn er vele verschillende steken gehaakt en dingen gemaakt. Ik ben echt haakverslaafd! Wat begon met af en toe eens wat haken en vervolgens natuurlijk in de hoek gooien van prutswerk is nu een echte verslaving 🙂

Geef een reactie