Haken in het openbaar. Durf jij dit?

Ik ben verslaafd aan haken en doe dit het liefste in iedere vrije minuut. Daarom haak ik ook gewoon in het openbaar. Als ik moet wachten voor een afspraak bij de oogarts bijvoorbeeld. Dat duurt altijd zo lang! Ook als we een lange autorit hebben wil ik graag iets te doen hebben. Wat is er dan fijner om overal te kunnen haken?

Als ik bijvoorbeeld ergens moet wachten willen mijn handen graag iets doen. Op de telefoon zitten kijken is zonde van de tijd, ook al zit je bijvoorbeeld te wachten in het zwembad voor de zwemles van je kind. Haken in zo’n lawaaierige ballentent 😉 gaat overigens ook prima! Ze zijn oud genoeg om hun gang te gaan en dan zit je daar maar te kijken.

Ik heb altijd een klein haakprojectje mee. Dat zijn haakwerkjes waarbij ik niet te veel hoeft na te denken, en die je makkelijk kunt meenemen. Vaak met 1 bolletje en een haakpatroon dat ik uit mijn hoofd ken.

Toch merk ik dat er soms best een taboe is op haken in het openbaar, maar dat het ook leuke reacties op levert. Mensen kijken soms een beetje raar, maar ze doen maar lekker. Ik trek mij er grwoon niets van aan.

Hiervoor gebruik ik een speciale tas, een projectbag. De projectbag is precies groot genoeg voor een of twee bolletjes garen, haaknaald en schaar en zien er ook nog eens superleuk uit! Bijvoorbeeld deze vrolijke projectbags van Love it design.

Foto: love it design

Iedereen die mij kent weet dat ik dan gewoon een teckel zal haken. Maar ook hartjes zijn met dit gratis haakpatroon leuk en makkelijk om te maken.

Zelf haak ik overal als het even kan. Haken jullie wel eens in het openbaar?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “Haken in het openbaar. Durf jij dit?”

  1. […] 8: Ga haken in het openbaar. Ik schreef er hier al eerder over. Ik haak ook gewoon in het openbaar. In de auto, wachtend tot kind klaar is met […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *