Haken voor Kerst 2022; Nog 80 dagen tot kerst

De herfst is begonnen en we zijn alweer aan het aftellen tot kerst. Het duurt vanaf vandaag nog precies 80 dagen tot kerst. Er zijn mensen die al heel vroeg kerstversiering ophangen. Dat hoeft van mij nog niet. Maar alvast beginnen met haken van leuke items voor de kerst, daar is het toch nog niet te vroeg voor?

Typisch kerst! Haak Meneer en mevrouw Claus

In bijna iedere traditionele kerstfilm zie je ze wel voorbij komen. Daarom moet je ze wel haken voor kerst. Meneer en mevrouw Claus nemen een welverdiende pauze van alle kerstvoorbereidingen en warmen zich op met een heerlijke mok warme chocolademelk. Gehaakt met Scheepjes Catona. Supermooie details zoals de besneeuwde baard van de kerstman en de bril van mevrouw Claus. De toppings van slagroom en snoepgoed maken deze gevulde amigurumi decoraties een genot om te haken. Het haakpatroon van meneer Claus en mevrouw Claus zijn te vinden op Ravelry.

Mystery haakproject van Pera & Pasha

Pera Pasha presenteert haar eerste adventskalender “A Magical Christmas Eve” Kit, een mystery haakproject om de donkere en drukke decemberdagen te vullen met creativiteit.

Meedoen met deze mystery sjaal kan heel eenvoudig door een speciale limited edition kit te bestellen. Op 1 december start het haakproject en op 24 december is het prachtige ontwerp klaar. Ga mee op magisch avontuur en reserveer jouw kit vandaag!

De Limited Edition kits bevatten de materialen (exclusief haaknaald) voor het “A Magical Christmas Eve” mystery sjaal project en is voor zowel voor de beginnende haaksters als de meer gevorderde haaksters een magisch avontuur. Speciaal voor deze Kit hebben we een unieke cake laten maken (85% katoen, 15% Lurex).

Het haakpatroon hebben we opgedeeld in 24 dagen verzegeld in 24 enveloppen, zodat je iedere dag een enveloppe mag open maken. Het haakpatroon is alléén verkrijgbaar als onderdeel van de “A Magicial Christmas Eve” kit.

Bij kerst hoort een kerstboom gevuld met de mooiste items. Het hele jaar liggen ze veilig op zolder in een doos opgeborgen. Bij ons is het traditie geworden om ieder jaar weer een nieuw item uit te zoeken of te maken.

In deze editie van de Cute Crochet Box vind je het originele patroonboekje van de Jingle Bells, de benodigde garens aan Durable Glam en Coral, Scheepjes Catona, de Jingle Bells, veiligheidsogen, borduurgaren en een kerstbal lippenbalsem. 

In het patroonboekje staan de patronen van de kerstman, rendier, kerstelf en sneeuwpop.

En wat vind jij? Is het nog te vroeg om kerstversiering te haken? Of kun jij niet wachten tot kerst in je huis te vinden is?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *