De leukste gratis haakpatronen voor Pasen!

Over 2 weken is het alweer Pasen! Wil jij haken voor Pasen en ben je op zoek naar gratis haakpatronen? Laat je dan inspireren door deze leuke haakpatronen die ik voor je gevonden heb. Van schattige kipjes tot leuke paashangers voor in de paastak; in deze blog zet ik de leukste gratis haakpatronen voor Pasen voor je op een rij.

Pasen komt eraan! Vroeger kwamen de opa’s en oma’s op visite en namen zo’n heerlijke chocolade paashaas voor mijn zusjes en mij mee. Aan paasversiering deden we eigenlijk niet. Wel maakte mijn vader volgens mij ieder jaar zo’n boterlammetje en eten we kip uit de grill met rijst en vruchtjes. Tegenwoordig zitten we ieder jaar klaar voor The Passion. En maken we met onze kinderen weer nieuwe leuke herinneringen!

Maar met Pasen versieren wij eigenlijk ons huis niet. Terwijl het eigenlijk zo’n leuke tijd is om je huis te versieren met een mooie paastak én leuk haakwerk! Want ik word blij van haken. En als je dan die leuke regenboog aan kleuren voorbij ziet komen, dan word je daar toch instant happy van? Daarom heb ik de leukste gratis haakpatronen voor Pasen voor je op een rij gezet!

1. Vrolijk je Paasontbijt op met een gehaakte paasei-muts-met-oren

Op de basisschool van onze jongste vieren ze Pasen altijd met een Paasontbijt. Lekkere boterhammetjes, beleg en natuurlijk eieren! Maar thuis zitten wij met Pasen natuurlijk ook aan een heerlijk gedekte tafel met allemaal lekkers. Hoe leuk is het dan om je eitjes warm te houden met deze paasmuts met oren! Het gratis haakpatroon vind je bij Daphne van Haak BY Daphne.

Gratis haakpatroon voor paasei mutsen met oren

2. Gehaakte Paas applicaties van Annemarie

Met een restje garen haak je zo een paar van deze schattige paashaasjes. Je kunt ze op een kaartje plakken en versturen. Maar met een touwtje eraan hang deze leuke paashaasjes overal aan of natuurlijk in je paastak. Dat ziet er toch super gezellig uit!

Gratis haakpatroon voor schattige paasapplicaties

3. Gratis haakpatroon van Kipje Kitty van Stip en Haak is ideaal voor Pasen!

Kipje Kitty is een gratis haakpatroon van Stip en Haak! Zo gezellig in al die vrolijke kleurtjes! Maak ze in je eigen kleurencombinatie, gewoon lekker combineren en variëren en zo maak je elke keer weer een ander kipje.

Gratis haakpatroon voor paas kipjes

4. Paashaasjes haken

Nog zo’n leuk gratis haakpatroon! Deze schattige paashaasjes van Wolplein! Een paashaas mag natuurlijk niet ontbreken. En zoals ze zelf zeggen; deze paashaasjes zijn al jarenlang een groot succes. Dat snap ik meteen! Ze zijn zo eenvoudig om te maken en je hebt een superleuk resultaat. Ik heb de kleurtjes al uitgekozen!

Gratis haakpatroon voor paas haasjes

5. Leuk gratis engels haakpatroon voor Paaskuikentjes

Draai jij je hand niet om voor een Engels haakpatroon? Gelukkig maar! Deze schattige kuikentjes kunnen als verrassing uit hun eitje worden gehaald. Zo schattig in een paasmandje met wat lekker paaseitjes! Maar dit gratis haakpatroontje hoef je natuurlijk niet alleen voor Pasen te houden, je kunt ze met dun garen natuurlijk ook prima gebruiken als sleutelhanger of als tashanger maken voor in de lente!

Gratis haakpatroon voor Paas kuikentjes

Met deze leuke gratis haakpatronen voor Pasen heb je genoeg inspiratie om te haken en je huis op te vrolijken! Wat ga jij haken voor Pasen?


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *