HANDWERKBEURS ZWOLLE 2023

Over minder dan een maand is alweer de 19e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle.

De Handwerkbeurs is de grootste beurs in Europa op het gebied van textiele hobby’s. Op de Handwerkbeurs kun je allerlei verschillende hobby’s vinden zoals borduren, breien, haken, quilten, vilt en zelf-maak-mode. Naast ruim 150 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers zoals Mr. Knitbear en Juf Sas.

Op de handwerkbeurs in Zwolle kun je veel inspiratie opdoen voor nieuwe projecten of om te zien wat de laatste trends zijn in de handwerkwereld.

Natuurlijk kun je op de handwerkbeurs ook vel nieuwe producten kopen. Zoals garens, naalden, nieuwe patronen en andere materialen. Het kan een goede gelegenheid zijn om producten te kopen die (bij jou) niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn of die je graag een keertje écht wil voelen.

Je kunt ook verschillende workshops volgen waar je nieuwe technieken kunt leren. Zo kun je bijvoorbeeld met gerecyclede materialen van diverse merken zoals Durable en Bobbiny een super leuke hanger maken. En kun je nog niet Macrameeën, er komen verschillende Macramé steken aan bod.

Van 9 t/m 12 februari 2023 vindt de 19e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats. Bestel hier je tickets.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *