Handwerkbeurzen 2022

Eindelijk mogen de handwerkbeurzen in 2022 weer doorgaan. Afgelopen 2 jaar waren deze handwerkbeurzen niet mogelijk, maar gelukkig kunnen we weer leuke creatieve beurzen bezoeken!

Als haakverslaafde zijn dit natuurlijk dé beurzen waar je naar toe moet voor inspiratie op het gebied van haken. Je vindt hier namelijk heel veel leuke wolwinkels en webshops bij elkaar. Het grote voordeel is dat je kunt zien en voelen welke mooie nieuwe garens en handigheidjes te koop zijn. Nieuwe garens of haakpatronen worden hier vaak voor het eerst aan het grote publiek getoond. Genoeg reden om, nu het weer kan, er eentje te bezoeken.

Op deze creatieve beurzen staan veel stands voor iedereen die houdt van borduren, haken, breien, patchwork en quilten en nog veel meer. Verder zijn er op deze beurzen diverse activiteiten als workshops en demonstraties. Ontwerpers van patronen laten hun nieuwste patronen.

Heb je al helemaal zin gekregen om deze beurzen te bezoeken? Hieronder vindt je een overzicht van de aankomende handwerkbeurzen:

De eerste hobbybeurs van dit jaar; De Voorjaarseditie Crea Weekend 2022!

Bij de voorjaareditie van Crea Weekend is het aanbod uitgebreid met creatieve en bijzondere technieken. Denk hierbij aan glas in lood, verven met vilt, drybrushing, fimo klei, stempelen etc. Koop nu je kaartjes en laat je inspireren op 18,19 en 20 maart in de Evenementenhal in Hardenberg! Heb jij zin in dit creaweekend? Hier vind je meer informatie.

CREATIVE LIFE; 25, 26 EN 27 MAART 2022 WERKSPOORKATHEDRAAL UTRECHT

Hét event voor en door creative people.

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen. Op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Het is niet persé een handwerkbeurs zoals de andere die ik hier noemde. Maar hier doe je wel heel veel inspiratie en ideeën op. Ontdek de nieuwst trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs. Ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en marsterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorsyling… en meer! Natuurlijk kun je tussendoor genieten van de lekkerste food en drinks op het foodtruckplein.

Creaweekend in de Broodfabriek in Rijswijk

Kom je ook langs op één van de gezelligste creabeurzen in Zuid-Holland? Crea Weekend is hét event voor creatievelingen. Kom voorraad inslaan of ontdek nieuwe hobby’s.

Op 1, 2 & 3 april vindt het Creaweekend in Rijswijk weer plaats. Wil je meer weten over dit leuke creaweekend?

Het KreaDoe Lentefestival op 8 t/m 10 april

In het voorjaar komen we met een gloednieuwe editie van KreaDoe: Het KreaDoe Lentefestival.

Een hip DIY-festival waarbij je eindeloos kunt shoppen, genieten van nóg meer workshops en waarbij de nieuwste creatieve hobby’s centraal staan.

Zet jij 8 t/m 10 april 2022 alvast in je agenda? 

HANDWERKBEURS ZWOLLE 2022

Op 14 en 15 oktober Van 12 t/m 15 mei 2022 vindt de 18e editie van de Handwerkbeurs in Zwolle plaats. Op de Handwerkbeurs zijn uitsluitend textiele hobby’s te vinden: borduren, breien, haken, quilten, vilt, zelf-maak-mode. Je kunt voor alles wat met textiel te maken heeft op de beurs terecht.

Naast ruim 200 standhouders zijn er dagelijks workshops en demonstraties en inspirerende meet & greets met bloggers en ontwerpers.

Kreadoe

Heb jij zin om een dagje inspiratie op te doen bij het leukste en grootste DIY-event van Benelux? Kom dan van 26 oktober t/m 30 oktober 2022 naar KreaDoe, in de Jaarbeurs in Utrecht. Hét event voor iedereen die houdt van handgemaakt en DIY.

Ga jij wel eens naar een beurs en welke is jouw favoriet?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *