herfst haakweer

Herfst – Fijn haakweer!

Als je vandaag naar buiten kijkt is het donker en regent het. We hebben er weken op gewacht. Want wat was het een mooie zomer! En de natuurlijk heeft de natuur het regenwater ook écht hard nodig. Het is immers september en we kunnen er niet meer omheen, de herfst is in aantocht. Regen, wind en koudere dagen. Echt haakweer!

Ik hou echt van de lente en de zomer. Langere dagen, lekker buiten en zonder jas naar buiten. Dus ik merk dat ik ook weer even moet schakelen naar die korte dagen. Wat wordt het alweer vroeg donker! De temperatuur is nog lekker, maar straks gaan we ook weer met een dekentje op de bank. Heb jij al een deken gehaakt voor de winter?

Maar het voordeel van de herfst is wel weer dat we hele lange haak avonden hebben. We zitten lekker binnen met het haakwerkje. Heerlijk neuzen in tijdschriften of Pinterest. Op zoek naar leuke haakpatronen voor de herfst. Misschien wil je nu zelfs wel een keer een vest of trui gaan haken. Misschien wil je je nu zelfs wel gaan wagen aan het haken van warme sokken of wanten.

Sascha Blase-van Wagtendonk is onder andere bekend van haar eerdere boeken ‘Gehaakte lappenloppen‘ en ‘kant haken‘. Het nieuwste boek uit de A la Sascha-serie staat boordevol unieke haakpatronen voor heerlijk warme mutsen en wanten in verschillende maten. Ze zijn gehaakt met reliëfstokjes en daardoor dik en zacht. Zoals je gewend bent van Sascha zijn ook deze patronen heel duidelijk beschreven en voorzien van patroontekeningen.

Heb jij al iets voor de herfst, op de “pennen” staan?

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb dit gedaan zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets extra’s


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *