Dé nieuwste haakboeken zijn uit!

Dé nieuwste haakboeken zijn uit! Een heerlijk momentje met een kop thee op de bank en bedenken wat je volgende nieuwe project zal zijn. Dit zijn de 4 leukste nieuwe haakboeken van dit moment.

Elke maand komen er weer leuke nieuwe haakboeken uit. Maar welke haakboeken moet je nu kiezen? Ik ben op zoek gegaan en heb de 4 leukste nieuwe haakboeken voor je op een rij gezet.

Haken in alle kleuren

Dit nieuwe haakboek van Jorina Joosse heeft een hele serie haakprojecten ontworpen in vrolijke, zoete kleuren. Jorina haar haakwerk is felgekleurd en toch zacht. Met mooie foto’s in haar kleurrijke huis. Warme dekens in felle kleuren met zigzagpatronen, ingehaakte bloemen, contrasterende ruiten en pompons aan de randen. Slingers met noppen en glinsterdraad. Vrolijke doekjes met hartjes en zwanen met gouden kroontjes. Je wordt alleen al blij van het bekijken van al die gehaakte dekens, kussens, kleden, slingers, doeken, mandjes en zelfs een poef.

Verkleedavonturen Haken

verkleedavonturen haken

Het nieuwe haakboek van scheepjes, Verkleedavonturen Haken van Hedy Kunst-Drost staat vol magie. Met deze kunstwerken worden kinderen een draak, een prinses of een superheld! Kinderen hebben een oneindige fantasie en ze kunnen alles worden wat ze maar willen. Met de verkleedpakken in dit boek geef je ze uren vol magisch speelplezier.

De 10 haakpatronen in dit Nederlandstalige boek zijn allemaal gemaakt met Scheepjes garens. De patronen in het boek worden gemaakt met Scheepjes Softfun, Softfun Denim, Twinkle, Catona, Colour Crafter, Cahlista en Panda, Stone Washed en Chunky Monkey. Bovendien zijn ze zo geschreven dat ze in elke gewenste maat gemaakt kunnen worden.

Het beste van Zoomigurumi

Je kent Zoomigurumi vast wel. Dit nieuwe haakboek is een echte verzameling van de 30 populairste Zoomigurumi ooit. Haak al je favorieten met simpele steken! In dit boek vind je klassiekers als Otto de schildpad, Henry het nijlpaard, Scraps de zeemeeuw, Hamish de hamster, Kai de koala en veel meer lievelingen van haakfans wereldwijd.

Zowel beginners als geoefende hakers kunnen met deze 30 patronen aan de slag. De eenvoudige instructies, handige foto’s en videotutorials helpen u om alle steken en technieken snel onder de knie te krijgen. Verras familie of vrienden met zelfgemaakte cadeautjes of haak ze gewoon lekker voor je eigen collectie.

Dierenpantoffels haken

Haak 60 vrolijke sloffen voor de hele familie! Deze winter heeft niemand in huis nog koude voeten, want jij haakt voor de hele familie beestachtig leuke pantoffels. Het boek Dierenpantoffels haken van Ira Rott bevat de werkwijze van 20 dierenpantoffels in felle, frisse kleurtjes. Deze pantoffels kun je in 3 modellen haken; als slippers, slofjes of laarsjes. Het haakboek start met een goede uitleg. Wat heb je nodig? Hoe is een pantoffel opgebouwd? Hoe pas je een patroon aan naar de juiste maat? Daarna kun je het model en ontwerp kiezen. Hondenslippers, pinguïnslofjes, leeuwenlaarsjes, berenslippers, vospantoffels… de mogelijkheden zijn eindeloos! Het boek is geschikt voor enigszins ervaren hakers en haaksters.

Welk nieuwe haakboek vind jij de leukste? Volgende maand komen er weer hele leuke nieuwe haakboeken bij, dus houd mijn blog in de gaten


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *