Samenwerken

Op mijn blog schrijf ik bijna dagelijks over alles wat met haken te maken heeft. Ik schrijf op een eerlijke, luchtige manier en vaak met humor. Haakverslaafd maakt eigen (gesponsorde) content en deelt gratis haakpatronen die op het internet te vinden zijn. In een aantal berichten plaats ik affiliate links. Dit zijn productlinks zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou niets extra’s! Het helpt mij om deze website te onderhouden.

Lijkt het je leuk om samen te werken met mij? Dat kan! Ik sta open voor allerlei samenwerkingen zolang deze maar aansluiten bij mijn volgers, lezers en op de onderwerpen op mijn blog.

Informatie voor PR bureaus

Organiseer je een leuk evenement dat helemaal past bij de doelgroep van Haakverslaafd en wil je die graag onder de aandacht brengen bij xxx unieke bezoekers per maand? Ook sta ik open voor relevante producten, andere uitnodigingen en persberichten.

Product reviews (kan in combinatie met een winactie)

Wil je een product uit jouw (online) shop onder de aandacht brengen? Dat kan door middel van een product review. Zoals hierboven beschreven is moet deze wel aansluiten op de doelgroep en blogonderwerpen. Het product zal uitgebreid door mij worden getest en ik zal in de review mijn eerlijke mening daarover geven. Ook maak ik de review persoonlijk zodat het voor mijn lezers nog leuker is om te lezen.

Wil je een review van een product? Deze kan je vrijblijvend naar mij opsturen. Mocht het product niet aansluiten bij deze blog en de doelgroep, mail ik je uiteraard en kan het product ook teruggestuurd worden (verzendkosten komen dan weer voor jouw rekening).

Mocht ik er een review over schrijven, krijg je uiteraard bericht van plaatsing zodat je de review zelf ook kan delen. Jouw product wordt niet alleen onder de aandacht gebracht op mijn blog, maar ook op mijn Facebook- en Instagramaccount.

Winactie

Wil je nog meer aandacht voor je product? Dat kan in combinatie met een winactie. Mijn ervaring is dat dat veel aandacht oplevert en voor mijn volgers en lezeressen is het een leuke manier om kennis te maken met jouw product. De looptijd van de winactie spreken wij altijd van tevoren samen af. Ik kies de winnaar en het versturen van de prijs gaat in overleg.

Een winactie steek ik ook persoonlijk in. Zo is het voor mijn lezers nog leuker om te lezen. Tevens deel ik de winactie in relevante Facebookgroepen zodat deze een nog groter bereik heeft. Het gaat hierbij om een paar honderd bezoekers meer, dus de moeite waard en een mooie gelegenheid om jouw merk/shop onder de aandacht te brengen.

Eerlijkheid voorop

Bij een product review vermeld ik uiteraard wel dat een product/bericht gesponsord of opgestuurd is. Op deze manier weet je zeker dat een samenwerking met haakverslaafd altijd op een eerlijke manier verloopt en mijn volgers/lezeressen zullen dit ook merken. Heb je een leuk voorstel voor een artikel? Mail me gerust!

Ik kijk er naar uit om samen te werken!