paashaas eierwarmer

Schattige paashaas eierwarmer

Op Haakverslaafd verzamelen we allemaal gratis haakpatronen, waaronder een schattige paashaas eierwarmer. Dit patroon is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een leuke en feestelijke manier om hun eieren warm te houden tijdens de paasbrunch.

Dit haakpatroon is geschikt voor zowel beginners als gevorderde haaksters. Dit patroon wordt stap voor stap uitgelegd, met gedetailleerde instructies en duidelijke afbeeldingen om u te begeleiden bij het maken van je eigen paashaas eierwarmer. Bovendien is dit patroon niet alleen leuk om te maken, maar ook om cadeau te doen aan vrienden en familie voor Pasen.

Dit leuke eierwarmertje in de vorm van een paashaas is ontworpen door Elsa van het blog Get Unraveled. Erg leuk om te maken voor de Pasen! Klik hier voor het bijbehorende gratis haakpatroon dat zowel in het Engels als in het Nederlands verkrijgbaar is.

Dus waar wacht je nog op? Ga aan de slag met het haken van je eigen paashaas eierwarmer en voeg wat feestelijke flair toe aan je paasbrunch.

Is dit haakpatroon niet helemaal wat je zoekt of wil je kijken wat je allemaal nog meer kunt haken voor Pasen? Kijk dan hier voor nog meer gratis haakpatronen voor Pasen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *