Je bekijkt nu Sinterklaas surprise haken

Sinterklaas surprise haken

Vandaag is Sinterklaas weer in Nederland aangekomen. Ondanks dat onze kinderen het grote geheim al een paar jaar kennen zitten we stipt 12 uur voor de tv. Even naar de intocht kijken met warme choco en wat lekkers. Dat blijft traditie. Nét als cadeautjes en sinterklaas surprises haken.

In veel gezinnen zijn de Sinterklaaslootjes als getrokken en weet je voor wie je een surprise mag maken. Bij ons thuis doen we niet aan het maken van surprises maar op school natuurlijk wel! Natuurlijk helpt deze creatieve mama altijd. Maar wat zijn nou leuke surprises zelf te haken?

Heb je het lootje van iemand die houdt van taartjes bakken of koken, dan is het maken van een cup cake een leuk idee! Vul de cupcake op met vulling en daarin het cadeautje. Het gratis haakpatroon van deze cup cake vind je hier. Als je dikker garen gebruikt wordt je cup cake natuurlijk groter en kun je er ook een groter cadeautje in kwijt.

Heb je het lootje getrokken van iemand die net als jij dol is op haken of breien? Vul dan een mandje met bollen wol. Dat is natuurlijk al een cadeau op zich, maar als je dan ook nog wat kleine cadeautjes in de bollen verstopt is het feest helemaal compleet!

Is de ontvanger van jouw surprise een paardengek dan is het natuurlijk wel heel erg gaaf om een paard te haken. Gelukkig hoeft dit paard niet kapot gemaakt te worden om het cadeau te vinden. Het lijf is hol zodat jij makkelijk de cadeautjes in zijn buikje kunt stoppen zonder iet kapot te maken. Het gratis engelse haakpatroon kun je hier vinden.

Geef een reactie