Je bekijkt nu Strooi wat extra liefde; 7 gratis haakpatronen voor Valentijnsdag

Strooi wat extra liefde; 7 gratis haakpatronen voor Valentijnsdag

Het is alweer bijna Valentijnsdag. Dé dag om extra liefde rond te strooien. Het is altijd leuk om je geliefde een beetje extra in de watten te leggen. Dus ik ben op zoek gegaan naar leuke kleine haakpatroontjes. En vond 7 leuke gratis haakpatronen voor valentijnsdag.

Of je Valentijnsdag nu commercieel gedoe vindt of helemaal gek bent op deze dag vol liefde is het altijd leuk om wat extra liefde rond te strooien. Aan iemand die het goed kan gebruiken bijvoorbeeld. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een aantal leuke gratis en vooral kleine haakpatroontjes voor Valentijnsdag. Ik vond er een heleboel, maar deel graag de 7 leukste en gratis Valentijnsdag haakpatronen met jou!

TIP 1: Een kuszakje

Frederica creaties

Een schattig klein zakje op knuffels en kusjes in te bewaren en mee te nemen. Geef dit zakje aanstaande maandag mee in de schooltas en ik weet zeker dat jij de liefste mama bent. Het gratis patroon van dit kuszakje vind je hier.

TIP 2: Love birds

Amigurumi today

Kleine gehaakte vogeltjes geven je een geluksgevoel. En moet je deze schatjes toch zien! Leuk om met valentijnsdag aan iemand te geven. Maar deze love birds doen het als cadeautje op een trouwerij vast ook heel goed. Het gratis haakpatroon voor deze love birds vind je hier.

TIP 3: Mug Cozy

Haak maar raak

Een wat? Nou een mok met lekkere warme chocolademelk, de favoriete thee of gewoon een heerlijke bak koffie met een ‘hoesje’ eromheen zodat je je handen niet meteen verbrand. Dit is toch een perfect valentijnscadeau voor je geliefde? Het gratis haakpatroon vind je hier.

TIP 4: Hartjes kussen

Haak maar raak

Hartjes zijn natuurlijk niet alleen op Valentijnsdag leuk, maar gewoon altijd! Ben jij nou bedreven in het corner-to-corner haken dan is dit hartjeskussen misschien wel wat voor jou! Het gratis telpatroon en uitleg vind je hier.

Tip 5: Hartjes boeket

Ik deelde vorige week al van die leuke gehaakte hartjes. En toen kwam ik dit prachtige gehaakte hartjesboeket tegen! Dit zou echt geweldig staan op de ontbijttafel, of bij een ontbijtje op bed bijvoorbeeld. Heb je wat minder tijd dan is één mooie hartjesbloem met een leuk kaartje eraan natuurlijk ook al prachtig.

TIP 6: Hartjes slinger

Hartjesslinger van Juf Sas

Ik wens jullie weer heel veel haakplezier met deze patronen en ik hoop dat de cadeautjes bij de ontvangers in de smaak zullen vallen. Laat het me weten als je iets gaat maken, vind ik leuk. 🙂

TIP 7: Hartjes door de brievenbus

Happy handmade living

Kun je nu niet persoonlijk langs bij je valentijn? Stuur dan je liefde dan een brief of kaart en door de brievenbus. Zo kun je iemand laten weten dat je gek op ze bent, maar dan op afstand. Het gratis haakpatroon voor deze schattige kleine hartjes vind je hier.

Geef een reactie