wat geef je cadeau aan iemand die begint met haken

Cadeau kopen voor iemand die begint met haken?

Een vriendin is jarig en jij weet dat ze nét begonnen is met haken. Hoe leuk is het dan om een passend cadeau voor haar te kopen. Zoek jij een cadeau voor iemand die begint met haken? Dan heb ik voor jou dé tips voor een geslaagd cadeau.

Verjaardagen, sinterklaas, kerst en moederdag zijn dé momenten waarop jij op zoek moet gaan naar een geschikt cadeau. Je wilt iets leuks kopen en iets waar de ontvanger écht iets aan heeft. Als je weet dat je vriendin, moeder, zus of dochter net begonnen is met haken of misschien al een tijdje haakt is de keuze snel gemaakt.

Nu haken mijn moeder en schoonmoeder al een tijdje dus ze hebben zelf al een aardige collectie verzameld. Maar haakt jouw ontvanger nog niet zo lang en begint ze net met haken dan koop je natuurlijk andere cadeautjes dan voor iemand die al jaren haakt. Natuurlijk hangt een cadeau ook helemaal af van het budget waar je wilt of kunt besteden.

Tip 1: Haaknaaldenset

Er zijn heel veel haaknaaldensets te koop. Van goedkoop tot duur. Maar dat ergonomische haaknaalden echt niet duur hoeven te zijn blijkt wel uit deze set. Dankzij de ergonomische handgreep zijn de haaknaalden zeer comfortabel te gebruiken, zelfs voor langere tijd. Niet alleen praktisch, maar ook erg stijlvol dankzij de vrolijke kleuren.

Tip 2: Een supercadeau; Naaldenhouder

Hier zweer ik bij! Wat een fijn ding voor als je altijd je naalden kwijt bent! In deze magnetische naaldhouder kun je dus al je naalden bewaren! Door aan de houder te draaien komen de naalden omhoog waardoor je ze makkelijk kunt uitzoeken en pakken. Echt een aanrader!

Tip 3: borduurschaartje

Mijn oma had er altijd al zo eentje voor haar borduurwerk. Een prachtig ooievaar schaartje in de vorm van een ooievaar. Het fijne van dit schaartje is dat het zo’n mooi puntje heeft waardoor je je draadjes heel makkelijk kunt knippen.

Tip 4: Geef een haakpakket cadeau

Natuurlijk zijn er heel veel haakpakketten te koop. Maar als je net begint met haken is het wel zo fijn om een compleet pakket te hebben waar alles in zit wat je nodig hebt. Neem nou dit haakpakket van Koe Ko. In het pakket zitten alle materialen (excl. vulling en haaknaald) nodig om deze koe te haken.

Tip 5: Een toepasselijk haakboek cadeau; hartendiefjes haken

Wat een schattige knuffeltjes staan er in dit boek hartendiefjes haken! Alle 15 amigurumi zijn stuk voor stuk snoezige schatjes om te koesteren. Hun lieve accessoires kunnen bovendien ook met andere diertjes uit het boek gecombineerd worden, zodat je echt je eigen favoriete hartendiefje kan haken.

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb dit gedaan zodat jij makkelijk kan vinden waar ik het over heb. Als jij iets koopt via deze link krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets extra’s


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *